BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkRenaissance Capital Türk bankaları için ne dedi?----

Renaissance Capital Türk bankaları için ne dedi?

Renaissance Capital Türk bankaları için ne dedi?
22 Nisan 2013 - 10:08 www.finansgundem.com

Renaissance Capital, Türk bankalarına ilişkin yayımladığı raporda, ilk çeyrekte nasıl bir performans beklediğini açıkladı

Türk bankaları için bilanço sezonu 24 Nisan'da Akbank ve Halkbankası ile başlıyor. Akbank ve Halkbankası bilançoları 25 Nisan'da Garanti Bankası takip edecek. Bankalar için ilk çeyrek finansal sonuçlarını açıklamaları için son tarih ise 15 Mayıs..
Renaissance Capital, Türk bankalarına ilişkin yayımladığı raporda, mevduat faizlerindeki aşağı yönlü seyrin desteğiyle bankaların ilk çeyrekte güçlü sonuçlar açıklaması beklediğini bildirdi.
Rekabet Kurulu'nun bankalara kestiği cezalar için ayrılan karşılıklar bankaların finansal tablolarında olağanüstü gelirler kaleminde yer alacak. Kurum, karşılıkların bankaların finansal sonuçları üzerinde negatif yaratmasını beklediğini dile getirdi.
TCMB'den gelen son genişleme adımına bağlı olarak mevduat maliyetlerindeki düşüşün katkısıyla bankaların ikinci çeyrek sonuçlarının olumlu etkilenmesini beklediğini bildirdi. RenCap, ilk çeyrekte bankaların güçlü işlem gelirleri kaydetmesini beklediğini ifade etti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)