BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRemington Outdoor Co. iflas başvurusunda bulundu----

Remington Outdoor Co. iflas başvurusunda bulundu

Remington Outdoor Co. iflas başvurusunda bulundu
29 Temmuz 2020 - 22:46 www.finansgundem.com

ABD'nin en eski silah şirketlerinden biri olan Remington Outdoor Co. ve yan kuruluşu Remington Arms Company, yargıya iflas başvurusu yaptı.

En eski Amerikan silah üreticilerinden biri olan Remington Outdoor Co. ve yan kuruluşu Remington Arms Company, Alabama mahkemesine iflas başvurusunda bulundu.

Bloomberg’in aktardığına göre ABD iflas kanunu, işletmelere borçlarını yeniden yapılandırdıkları ve geri ödeme planları geliştirdikleri sürece faaliyetlerine devam etmelerine imkan tanıyor.

Bu, Remington Outdoor'un son iki yıldaki ikinci iflası. Mart 2018'de birikmiş borçlar nedeniyle iflas baçvurusu prosedürünü başlatan şirket, aynı yılın mayıs ayında mülkiyet haklarını alacaklılara devrederek tamamladı.

İki yüz yıldan fazla bir geçmişe sahip olan Remington, Amerikan iç savaşı ve her iki dünya savaşı sırasında da silah tedarik etmişti.

Şirketin yeni sahibi yatırım şirketi Cerberus Capital Management oldu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)