BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRektör Özkan'dan dikkat çekici tweet----

Rektör Özkan'dan dikkat çekici tweet

Rektör Özkan'dan dikkat çekici tweet
08 Ocak 2018 - 03:37 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eleştirilerini yönelttiği Boğaziçi Üniversitesi'nin Rektörü Prof. Dr. Özkan, akşam saatlerinde yaptığı paylaşımla üniversitenin dünya sıralamasındaki yerini gösterdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Boğaziçi Üniversiteliler Derneği’nin (BURA) 14. Olağan Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada üniversiteye eleştiriler yöneltmişti. Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmed Özkan'dan akşam saatlerinde gelen paylaşım dikkat çekti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi için "Bu üniversitemiz açıkçası biraz zayıf kalmıştır. Bu ülke ve bu milletin değerlerine yaslanamadığı için küresel bir marka haline gelme çabalarında hedeflerine tam manasıyla ulaşamamıştır. Çok seslilikle, kendi ülkesine ve milletine yabancılık arasındaki çizgi doğru çizilmeden bunu başaramayız. Dünyanın en iyi üniversitelerinde eğitim görmekle yerli ve milli duruş sahibi olmak asla birbirinin zıttı değildir" ifadelerini kullanmıştı. 

Erdoğan'ın, eleştirisinin ardından Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmed Özkan'dan akşam saatlerinde dikkat çeken bir paylaşım geldi. Prof. Özkan’ın paylaştığı tweet’e göre Boğaziçi Üniversitesi dünyada 190’ıncı, Türkiye’deki üniversiteler arasında ise birinci sırada yer alıyor.

BÜ REKTÖRÜ’NDEN SIRALAMA TWEET’İ

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmed Özkan saat 20.55’te Twitter’dan 2018 US News & World Report’a göre Türkiye üniversiteleri sıralamasını paylaştı.

Prof. Özkan’ın paylaştığı tweet’e göre Boğaziçi Üniversitesi dünyada 190’ıncı, Türkiye’deki üniversiteler arasında ise birinci sırada yer alıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)