BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemReklam yatırımları yüzde 11 arttı----

Reklam yatırımları yüzde 11 arttı

Reklam yatırımları yüzde 11 arttı
22 Mart 2017 - 18:00 www.finansgundem.com

İnşaat, otomotiv ve İletişim reklam pastasını büyüttü

Reklamcılar Derneği, 2016 yılı toplam reklam yatırımlarının % 10.96 artış gösterdiğini açıkladı. 7.184 milyon TL olarak gerçekleşen reklam yatırımları arasında en büyük payı görsel medya aldı. Yatırımlar ; inşaat, otomotiv ve iletişim sektörü ile yükseldi.

Ekonominin ve toplumun değişen, gelişen ihtiyaçlarını pazarlama iletişimi çerçevesinde yanıtlayabilmek misyonuyla 33 yıldır faaliyet gösteren Reklamcılar Derneği, üyesi olan medya ajanslarından gelen verilerle hazırladığı 2016 yılı toplam reklam yatırımlarını düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaştı.

Şubat ayında yapılan seçimle göreve gelen derneğin yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanı Nil Bağcıoğlu sözcülüğünde, Asbaşkan Demet İkiler ve Genel Müdür Ayşegül Molu’nun katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Reklamcılar Derneği’nin 105 tüzel ve 27 gerçek kişi üyesiyle sektörü temsil eden başlıca STK olduğuna dikkat çekildi. Reklamcılar Derneği Başkanı Bağcıoğlu, geçtiğimiz yılın reklam ve medya yatırımlarını değerlendirirken mecra yatırımlarındaki değişim, büyümeye etki eden sektörler gibi konular hakkında da bilgi verdi. Medya reklam yatırımlarının bir önceki yıla göre % 10.96 büyüdüğünü söyleyen Bağcıoğlu, ekonomik açıdan zorlu bir yıl yaşanmasına rağmen bu alandaki istikrarlı büyümenin sürdüğünü söyledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)