BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemReina saldırısı FETÖ'nün kanalını hatırlattı----

Reina saldırısı FETÖ'nün kanalını hatırlattı

Reina saldırısı FETÖ'nün kanalını hatırlattı
01 Ocak 2017 - 10:38 www.finansgundem.com

Reina'da yapılan hain terörist saldırı sonucu 39 kişi yaşamını yitirdi. FETÖ'nün kanalı Samanyolu TV'de ise saldırının benzer şekli diziye uyarlanmıştı

İstanbul'un gözde eğlence mekanlarından Reina'da yılbaşı gecesi meydana gelen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği, 65 kişinin ise yaralandığı hain terör saldırısının düzenleniş biçimi, FETÖ soruşturması kapsamında kapatılan Samanyolu TV'nin 'Kollama' adlı dizisini hatırlattı.
Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Karlov'a yönelik suikastı hatırlatan bölümüyle önceki hafta tartışma konusu olan 'Kollama' adlı dizide, 'Noel Baba'lı saldırı senaryosuna da yer verildiği ortaya çıktı. Büyükelçi suikastı dizinin 89. bölümünde yer alırken, 90. bölümde ise Noel Baba kılığındaki bir teröristin canlı bomba eylemi yapmak için bir okula gittiği görüldü.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ibo01 Ocak 2017 11:51

    Nasil buluyorsunuz la bu benzerlikleri hemen? Olay olunca binlerce STV dizi bolumlerini tarayip "Hah bu benziyor" mu diyorsunuz? Yoksa "Su dizinin su senaryosu iyiymis, buna benzer bir eylem yapalim veya yaptiralim, sonra da servis eder, fetoye atariz" mi diyorsunuz. Alemsiniz valla.