BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporReal Madrid'e yolsuzluk şoku!----

Real Madrid'e yolsuzluk şoku!

Real Madrid'e yolsuzluk şoku!
03 Nisan 2013 - 11:22 www.finansgundem.com

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki rakibi Real Madrid'de büyük bir şok yaşanıyor...

Avrupa Komisyonu, spor kulüplerine yasa dışı yollarla kaynak yaratılmasıyla ilgili yürüttüğü yolsuzluk soruşuturmasına Real Madrid de dahil oldu.
İngiliz Independent gazetesinde bugün yayınlanan haberde Madrid Belediye Meclisi'nin İspanyol devi Real Madrid'e ait bir araziye değerinden yüksek bir bedelle satıp kulübe haksız kazanç sağladığını ve Real'in de bu durumdan ötürü soruşturma göreceği iddia edildi.
Yine aynı habere göre söz konusu arazi, Madrid Belediye Meclisi 1998 yılında Real Madrid’e 421 bin Euro karşılığında satılmış, 2011’de ise bu araziyi yeniden almak isteyen Madrid Belediye Meclisi, bu alan için 22.7 milyon Euro değer biçmişti.
GERÇEK DEĞERİNİN ÇOK ALTINDA
Uzmanların görüşlerine de yer verilen haberde bahsi geçen arazinin gerçek değerinin sadece 1 milyon euro olduğu ancak Real Madrid'in bu satışla yaklaşık yüzde 5 bin 500 oranda kar ettiği bilgisi de verildi. Normalde sadece spor tesisleri inşa edilmesine uygun olan bu araziye Real Madrid'in otel vb. tesisler inşa etmeyi planladığı da uzun süredir biliniyordu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)