BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRamada'daki doktorlara gözaltı!----

Ramada'daki doktorlara gözaltı!

Ramada'daki doktorlara gözaltı!
16 Haziran 2013 - 14:24 www.finansgundem.com

Dün akşamdan itibaren yaralılara müdahale eden doktorlar polisler tarafından kelepçelenerek gözaltına alındı.

Şişli'de göstericilerle polis arasında Osmanbey metro durağı çevresinde çatışma yaşandı. Göstericiler polisin kullandığı biber gazından kaçarken ara sokaklara dağıldı. Bu sırada bir grup çevikkuvvet polisi Osmanbey Halaskargazi Caddesi üzerinde bulunan Ramada Otel'in revir olarak ayrılan bölümüne girerek göstericileri dışarı çıkarmak istedi. Ancak otel yetkilileri polisin içeri girmesine itiraz edince polis memurları otele izinsiz olarak girebileceklerini söyledi.Bunun üzerine otel'de ve revir olarak kullanılan bölümde bulunan göstericiler dışarı çıkmaya başladı.
Bu arada revirde çalışan bir kısmı Tıp öğrencisi ve sağlık uzmanı olan şahısların polis tarafından ellere arkadan plastik kelepçelenerek çevikkuvvet otobüslerine konulduğu görüldü. Öte yandan Osmanbey'in ara sokaklarında vatandaşlar olayları tencere tava çalarak protesto etti.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)