BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRajoy görevinin başında----

Rajoy görevinin başında

Rajoy görevinin başında
16 Temmuz 2013 - 07:29 www.finansgundem.com

Yolsuzluk iddialarının ardından istifası istenen İspanyol Başbakanı Rajoy, "Şantaja boyun eğmeyeceğini" söyledi

Euro Bölgesi’nin en büyük 4. ekonomisi İspanya’nın iktidarındaki Halk Partisi'nin eski mali işler sorumlusu Barcenas, verdiği yeni ifadeler ve muhalefet partilerinin istifa talepleri hükümeti zor duruma düşürdü.
İspanyol Başbakan Mariano Rajoy ve diğer parti yetkilileri ''Şantaja boyun eğmeyeceğiz'' diyerek tüm iddiaları yalanladı.
Rajoy, ''Hukuk devleti üzerine şantaj olamaz. Bu ülkenin hukuk sistemine, savcısına, polise yönelik bir baskı ne oldu, ne oluyor, ne de olacak. Ciddi bir demokraside devletin kurumları şantaja boyun eğmez '' dedi.
İspanya’nın ekonomik krizi aşma yolunda önemli adımlar atmaya başladığını vurgulayan Rajoy, rakamların da bunu gösterdiğini ileri sürdü.
Barcenas ile Başbakan Rajoy arasında geçtiğimiz Mart ayına kadar yapılan cep telefonundaki mesajlaşmaların basına sızmasından sonra iktidardaki parti ile tüm ilişkileri kesme karar alan ve Rajoy'un istifasını isteyen ana muhalefet ise, hükümete yönelik sert eleştirilerini sürdürdü.
İspanya'da ''Barcenas olayı'' diye adlandırılan, yolsuzluk iddialarıyla ilgili hakkında soruşturma yürütülen iktidardaki Halk Partisi'nin eski mali işler sorumlusu Luis Barcenas'ın verdiği yeni ifadeler ve muhalefet partilerinin istifa talepleri hükümeti sıkıntıya sokmuştu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)