BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinRaif Dinçkök'ten eşine büyük jest----

Raif Dinçkök'ten eşine büyük jest

Raif Dinçkök'ten eşine büyük jest
15 Ağustos 2017 - 08:38 www.finansgundem.com

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Raif Dinçkök eşi Esra Dinçkök'e müthiş bir hediye aldı

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Raif Dinçkök eşi Esra Dinçkök'e müthiş bir jest yaptı. Sabah'tan Bülent Cankurt'un yazısında yer alan  bilgilere göre 40 metre uzunluğunda yeni bir motor yat hediye eden Raif Dinçkök, hediyesinin ismini de eşine hitap şekli olan Esosh koymuş. İşte Cankurt'un o yazısı:

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Raif Dinçkök'ten eşi Esra Hanım'a büyük jest. Raif Bey, yaklaşık 40 metre uzunlukta yeni bir motor yat satın almış ve eşine hediye etmiş. Yeni cicilerine de, eşine hitap şekli olan Esosh adını vermiş. Yeni suya indirdikleri motor yatlarında ilk misafirlerini ağırlayan Esra Hanım'ın, eşinin bu jestine bayıldığını öğrendim. Bu arada Esra Hanım'ın 2010 yılında Maldivler'de kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden babası Eser Tümen de, yıllar önce satın aldığı yatına eşi Samra Hanım'ın adını vermişti. Samra Hanım, eşinin vefatının ardından Samra's isimli yatı Çiller Ailesi'ne satmıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)