BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporRahmi Koç'tan Quaresma'ya övgü----

Rahmi Koç'tan Quaresma'ya övgü

Rahmi Koç'tan Quaresma'ya övgü
16 Mart 2016 - 10:49 www.finansgundem.com

Vodafone Arena'da gerçekleştirilen yemekte Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'un Quaresma ile olan diyaloğu oldukça dikkat çekici

Beşiktaş Kulübü'nün geçtiğimiz hafta Vodafone Arena'da düzenliği büyük buluşmada, başta Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç olmak üzere iş dünyasından bir çok isim Futbol A Takımı ile yemekte bir araya gelmişti.

Yapımı bitme aşamasında olan Vodafone Arena'da gerçekleştirilen yemekte, Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'un, bütün futbolcuların tek tek elini sıktığı ve hepsine ayrı ayrı başarı dilediği ifade edildi. Futbolculara şampiyon olacaklarına dair inancını aktaran Rahmi Koç'un Quaresma ile olan diyaloğu da oldukça dikkat çekici.

Portekizli yıldızı 'özel futbolculardan biri' olarak tanımlayan Rahmi Koç'un Quaresma ile tanışması esnasında İngilizce olarak "Seninle Portekizce konuşmak isterim ama henüz Portekizcem çok iyi değil. Fakat söylemek istediğim şey, ortalarını çok beğeniyorum, müthiş orta yapıyorsun , böyle devam etmeni diliyorum" dediği öğrenildi.

Portekizli yıldız Quaresma'nın ise buna karşılık Rahmi Koç'a çok teşekkür ettiği ve Beşiktaş için elinden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğini söylediği bildirildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)