BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemQNB Finansbank otizme kırmızı ışık yaktı----

QNB Finansbank otizme kırmızı ışık yaktı

QNB Finansbank otizme kırmızı ışık yaktı
03 Nisan 2022 - 14:45 www.finansgundem.com

QNB Finansbank otizmlilerin yaşamın her alanında kabullenilmesini desteklemek için Kristal Kule’yi kırmızı ışıkla aydınlattı.

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde kamuoyunun dikkatini otizme çekmek için başlatılan ve tüm dünyada ilgi gören farkındalık hareketi; bu yıl otizmi kabullenme, evde, okulda, iş yerinde ve toplumsal yaşamda otizmli bireylerin söz hakkı almasını ve yaşamlarına ilişkin tercihlerini ifade etmelerini desteklemek için kırmızı renk seçildi. Her yıl Kristal Kule’yi mavi ışıkla aydınlatan QNB Finansbank, bu yıl kırmızı ışıkla aydınlatarak kabul etmenin dikkat çekici rengini seçerek otizmli bireyleri hayatın her alanında kabul ettiğini taahhüt ediyor. Bu kapsamda Kristal Kule, 2 Nisan akşamından 3 Nisan sabahına kadar kırmızı ışıkla aydınlatıldı.

Sosyal açıdan sorumlu, bankacılık faaliyetlerini bütünlük içinde yöneten, sürdürülebilirlik, çevresel performans ve diğer etik kaygılar gibi konularda tüm paydaşlarına karşı sorumluluk bilinci olan bir banka olarak, QNB Finansbank, her yıl olduğu gibi sosyal yaşamda yeri olan farkındalık gündemlerinde Kristal Kule’yi bir simge haline getiriyor ve bu yıl da Birleşmiş Milletler'in bu küresel projesinde yerini alarak otizmde erken tanının ve desteğin önemine dikkat çekmeyi hedefliyor.

Müşteri hizmetlerinde QNB Finansbank’a 5 Stevie ödülü

QNB Finansbank'tan enerji verimliliği performansı bağlantılı ilk repo işlemi

QNB Finansbank ile AliExpress e-ihracat anlaşması yenilendi

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)