BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkMüşteri hizmetlerinde QNB Finansbank’a 5 Stevie ödülü----

Müşteri hizmetlerinde QNB Finansbank’a 5 Stevie ödülü

Müşteri hizmetlerinde QNB Finansbank’a  5 Stevie ödülü
21 Mart 2022 - 12:55 www.finansgundem.com

QNB Finansbank Telefon Bankacılığı ekipleri, dünyanın en önemli ödül programlarından biri olan 2022 Stevie Awards for Sales & Customer Service (Satış ve Müşteri Hizmetleri) ödüllerinde toplam 5 kategoride ödüle layık görüldü.

Pandemi sürecinde uzaktan çalışma koşullarının yaygınlaşmasıyla birlikte pek çok iş yapış şekli de değişti. Ancak bankalar, her zaman müşteri hizmetleri kalitesini üst seviyelerde tutmak için büyük bir özveriyle çalışmalarını yürütüyorlar. QNB Finansbank da tüm birimleriyle müşteri ve çalışan memnuniyeti odağında yürüttüğü çalışmalarla uluslararası alanda beş kategoride beş farklı ödülün sahibi oldu. QNB Finansbank’ın Sizi Dinliyoruz ekipleri altın, QNB Finansbank Çağrı Merkezi ekipleri gümüş, KOBİ Bulut ekibiyle gümüş, Telefon Bankacılığı Eğitim & Gelişim ekipleriyle gümüş ve Tele Satış ekipleriyle bronz Stevie ödüllerinin sahibi oldu.

Bu yılki yarışma programına hemen hemen her sektörden ve 51 ülkeden 2 binden fazla aday katıldı.  Kazananlar, sekiz uzman değerlendirme komitesinde dünya çapında 150'den fazla profesyonelin ortalama puanlarına göre belirlendi.

QNB Finansbank Bilgi Teknolojileri, Operasyon, Kanallar ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kürşad Demirkol kazanılan ödüllerle ilgili şunları söyledi: “QNB Finansbank olarak, ekiplerimizin gösterdiği başarıdan dolayı çok gururluyuz. Pandeminin her alanda olumsuz etkilerinin hissedildiği bir dönemde çalışma arkadaşlarımı bankacılık işlemlerini herkes için olumlu birer deneyime dönüştürdükleri için tebrik ediyorum. Gösterdiğimiz özverili çalışmaların uluslararası bir ödüle layık görülmesi bizi daha iyiye ulaşmak için motive etti. Tüm birimlerimizle müşteri ve çalışan odağımızı hiç bırakmadığımız, başarı kriterlerimizi yakından takip ettiğimiz çalışma prensiplerimizi ödüllerle taçlandırmak gurur verici.

QNB Finansbank'tan enerji verimliliği performansı bağlantılı ilk repo işlemi

QNB Finansbank ile AliExpress e-ihracat anlaşması yenilendi

QNB Finansbank 2021 yılında da istikrarlı büyümesini sürdürdü

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)