BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin'den ülkedeki yabancılara aşı talimatı----

Putin'den ülkedeki yabancılara aşı talimatı

Putin'den ülkedeki yabancılara aşı talimatı
27 Haziran 2021 - 19:26 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, hükümete 30 Haziran’a kadar ülkedeki yabancı ülke vatandaşlarının Kovid-19’a karşı ücret karşılığında aşılanmasına yönelik önlemler hakkında rapor hazırlaması talimatı verdi.

St. Petersburg Uluslararası Ekonomik Forumu'nun (SPIEF) sonuçlarına ilişkin talimatlar listesine göre, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 

hükümete 30 Haziran’a kadar Rusya’daki yabancı ülke vatandaşlarının Kovid-19’a karşı ücret karşılığında aşılanmasına yönelik önlemler hakkında rapor hazırlanması ve 15 Temmuz’a kadar bu faaliyetlerin finansman kaynaklarının belirlenerek yabancı göçmenlerin aşılanmasının organize edilmesi talimatı verdi.

Sputniknews'in haberine göre, belgede, “Devlet Başkanı Vladimir Putin, hükümet ve bölge yönetimlerine Kovid-19 salgının yayılmasının önlenmesi için, Rusya’da bulunan yabancı ülke vatandaşları ve vatandaşlığı bulunmayan yabancılara, sağlık ve epidemiyolojik kurallar çerçevesinde, ücret karşılığı temelinde aşılama imkanı sağlama talimatı verdi” ifadeleri yer aldı.

Daha önce Putin, aşı turizmi programı çerçevesinde Rusya’ya gelen yabancılara ücretli aşı hizmeti sağlanabileceğini belirtmiş ve hükümete aşı turizmi konusunu işleme talimatı vermişti.

Rusya lideri, yerli ilaç endüstrisinin aşı üretimini daha da artırmaya hazır olduğuna ve ülkenin iç ihtiyacının tam olarak karşılanmasının yanı sıra, yabancıların da Rusya'da aşı olmalarını sağlayabileceklerini kaydetmişti.

ABD'de Kovid-19'dan can kaybı 603 bini aştı

 

Normalleşmenin üçüncü etabına ilişkin genelge yayınlandı

 

Yasağın son gününde İstanbul

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)