BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin'den Türkiye'yi şok edecek karar! ----

Putin'den Türkiye'yi şok edecek karar!

Putin'den Türkiye'yi şok edecek karar!
13 Mart 2015 - 11:48 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, Türkiye'nin Çanakkale davetini redderek 24 Nisan'da Erivan'daki 'soykırım' anmasına katılma kararı aldı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 24 Nisan'da Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü törenine mi yoksa Ermenistan'ın başkenti Erivan'da 1915 anmasına mı katılacağı konusu netleşti. Putin, Ermenistan'ı tercih etti.

ERİVAN'A GİDİYOR

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 1915 olayları'nın 100'üncü yıldönümü ile ilgili Ermenistan'ın başkenti Erivan’da düzenlenecek etkinliğe katılacağı açıklandı.

Kremlin Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre Putin ve Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan arasında telefon görüşmesi yapıldı.

Açıklamaya göre; Putin görüşmede 24 Nisan'da Erivan'da düzenlenecek anma törenine katılacağını söyledi. Putin'in de Sarkisyan'ı İkinci Dünya Savaşı'nda Sovyetler Birliği'nin Nazi Almanyası'nı yendiği 9 Mayıs (1945) Zafer Bayramı'nın 70'nci yıldönümü etkinliklerine davet ettiği belirtildi.

İki lider, Avrasya Ekonomi Birliği’ne yeni üye olan Ermenistan’ın entegrasyon süreci ile ilgili görüş alışverişinde de bulundu.

Rusya, 1915 Olayları'nı 'soykırım' olarak tanıyan ülkeler arasında yer alıyor.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yilmaz22 Nisan 2015 16:15

    ((rus dostun varsa konunda Baltani eksik etme)) Bu bir Kazak ata sozu. adamlar nekadar dogru soylemisler.goruyorsunuz.