BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin'den "tahıl anlaşması" açıklaması----

Putin'den "tahıl anlaşması" açıklaması

Putin'den tahıl anlaşması açıklaması
14 Temmuz 2023 - 08:00 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Putin, anlaşma öncesindeki sert duruşunu teyit ederek, "Talepler karşılanmazsa Rusya, Karadeniz tahıl anlaşmasından çekilebilir." açıklamasında bulundu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'nın talepleri karşılanmadığı takdirde Karadeniz üzerinden Ukrayna tahıl ihracına izin veren anlaşmadan çekilmeye hazır olduğunu söyleyerek, Moskova'nın önümüzdeki pazartesi günü sona erecek olan anlaşma öncesindeki sert duruşunu yeniden teyit etti.

Putin, Birleşmiş Milletler'in şu ana kadar soruna tatmin edici bir çözüm bulamadığını ve BM Genel Sekreteri'nden teklif içeren herhangi bir mektup almadığını söyledi.

Putin, "Anlaşmaya katılımımızı askıya alabiliriz ve eğer herkes bir kez daha bize verilen tüm vaatlerin yerine getirileceğini söylerse, o zaman bu sözü yerine getirsinler. Bu anlaşmaya hemen yeniden katılacağız" dedi.

Daha sonra bir Kremlin sözcüsü, Rusya'nın tahıl anlaşmasından çıkıp çıkmama konusunda nihai bir karar almadığını açıkladı.

Peskov'dan tahıl anlaşması açıklaması

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tahıl Koridoru'nun süresinin uzatılmasını temenni ediyorum

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)