BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin'den şaşırtan seçim tebriği!----

Putin'den şaşırtan seçim tebriği!

Putin'den şaşırtan seçim tebriği!
08 Haziran 2015 - 15:35 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin seçim sonuçları için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik etti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin yaptığı telefon görüşmesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı seçimlerde elde ettiği başarıdan dolayı tebrik etti.

Ayrıca iki lider enerji alanındaki ortak projeleri de ele aldı.

Kremlin basın servisinden yapılan açıklamada, "Vladimir Putin, Recep Tayyip Erdoğan’ı Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 7 Haziran’daki genel seçimlerde elde ettiği başarıdan dolayı tebrik etti. Ayrıca liderler ikili işbirliğinin gündem konularını, enerji alanındaki ortak projelerin hayata geçirilmesindeki sorunları ele aldılar" denildi.

İki ülke lideri 2015’in son çeyreğinde Kazan’da altıncısı düzenlenecek Rusya ve Türkiye’nin Üst Düzey İşbirliği Konseyi’ni görüştüler. Ayrıca özel görüşmelerin devam edilmesi gerektiğine de dikkat çekildi.

Kremlin'in resmi sitesinde yer alan açıklamada, Putin'in Adalet ve Kalkınma Partisi'nin seçim zaferinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ettiği bilgisi yer aldı.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erdinç Dayı09 Haziran 2015 09:02

    Her gün meydanlarda A.K. Partisine oy istediği için partili sanarak tebrik etmiş olmalı. Ne bilsin Putin bizim anayasadaki cumhurbaşkanının tarafsızlığı hükmünü.