BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin'den kritik açıklama!----

Putin'den kritik açıklama!

Putin'den kritik açıklama!
04 Eylül 2013 - 10:02 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, G20 öncesi çok kritik açıklamalarda bulundu

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Batı'yı Suriye'de tek taraflı bir eyleme geçilmemesi konusunda uyardı, ancak Şam'ın kendi halkı üzerinde zehirli gaz kullandığının kanıtlanması halinde Rusya'nın cezalandırıcı askeri operasyonlara izin verecek bir Birleşmiş Milletler kararını da "göz ardı etmediğini" söyledi.
Associated Press haber ajansına ve Rusya'nın devlet televizyonu Kanal 1'e konuşan Putin, Moskova'nın Suriye'ye bazı S-300 füze savunma sistemi parçaları sağladığını ancak sonraki sevkiyatları durdurduğunu söyledi. Putin, Batılı ülkeler BM Güvenlik Konseyi'nin desteği olmadan Suriye'ye saldırmaya kalkarsa, Rusya'nın güçlü füze sistemleri satabileceğini de belirtti.
St. Petersburg'da yarın başlayacak G20 zirvesi için Rusya'ya gidecek olan ABD Başkanı Barack Obama'nın Moskova'da yapacakları birebir görüşmeyi iptal etmesinden üzüntü duyduğunu da söyleyen Putin, "Başkan Obama, Amerikan halkı tarafından Rusya'nın hoşuna gitsin diye seçilmedi. Bu fakir kulunuz da Rusya halkı tarafından birilerinin gözüne hoş görünsün diye seçilmedi" diye konuştu.
Putin, "Bazı konular üzerinde çalışıyoruz, tartışıyoruz. İnsanız. Bazen birimizin canı sıkılabiliyor. Bir kez daha karşılıklı küresel çıkarların sorunlarımıza ortak bir çözüm arayışımızın temelini oluşturduğunu ifade etmek isterim" dedi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)