BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin'den ABD'ye füze tepkisi: Büyük bir tehdit oluşturuyor----

Putin'den ABD'ye füze tepkisi: Büyük bir tehdit oluşturuyor

Putin'den ABD'ye füze tepkisi: Büyük bir tehdit oluşturuyor
01 Kasım 2021 - 16:32 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD’nin Avrupa’ya füze sistemleri yerleştirme planlarının Rusya için ‘çok büyük bir tehdit’ oluşturduğunu söyledi.


Rusya lideri Putin, Savunma Bakanlığı yöneticileri ve savunma sanayi temsilcileri ile görüşmesinde, ABD’yi ima ederek, bazı ülkelerin Rusya ile aralarındaki ‘stratejik eşitliği’ bozma girişiminde bulunduklarını söyledi.

“İyi biliyoruz ki yabancı meslektaşlarımızdan bazıları, bu eşitliği bozma girişimlerinden vazgeçmiyorlar. Söz konusu girişimlerden birisi de sınırlarımızın çok yakınına küresel füze savunma sistemleri yerleştirmek” diyen Putin, “Rusya’nın güvenliğine yönelik bu tehditleri fark etmememiz imkansız, bu duruma uygun biçimde yanıt vereceğiz” vurgusu yaptı.

Hava kuvvetlerinin güçlendirilmesine ilişkin konuları ele almaları gerektiğini söyleyen Rusya Devlet Başkanı, “Zira Rusya’nın hava saldırılarından korunması ve stratejik eşitliğin sağlanması, hava kuvvetlerimizin savaşa ne denli hazır olduğuna ve teknik durumlarına doğrudan bağlıdır” ifadelerini kullandı.

Putin ayrıca, “ABD’nin Avrupa’ya orta menzilli füzeler yerleştirmek gibi herkes tarafından bilinen planları mevcut, bu da çok büyük tehlike ve tehdit oluşturuyor” diye ekledi.(Sputnik)

Putin'den NATO ülkelerine: Afganistan finans varlıklarını dondurmayın

 

Rus nükleer denizaltısından ilk Tsirkon füzesi atışı

 

Putin'den ekonomi açıklaması

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)