BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin: Trump’ı görevinden alacaklarını zannetmiyorum----

Putin: Trump’ı görevinden alacaklarını zannetmiyorum

Putin: Trump’ı görevinden alacaklarını zannetmiyorum
19 Aralık 2019 - 13:59 www.finansgundem.com

Trump'ın siyasi geleceği için kritik bir öneme sahip olan Temsilciler Meclisi'ndeki oylamanın ardından Trump'ın görevinden alınmasına bir adım daha yaklaşılırken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Başkanı ve Senato ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Dünyanın gündemi ABD Başkanı Donald Trump’ın azil süreci. Temsilciler Meclisi’nde oy birliğiyle geçen suçlamalar sonrasında ABD Başkanı Donald Trump’ın kaderi gelecek ay Senato’da belli olacak. Her ne kadar Cumhuriyetçilerin çoğunlukta olduğu Senato’dan Trump’ın görevden alınmasına dair bir gelişme mümkün görünmezken uluslararası kamuoyu bu gelişmeyi konuşuyor.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kendisine konuyla ilgili yöneltilen bir soruyu yanıtlayan Putin, “Trump’ın başkanlığının sona geldiğinden emin değilim. Onun hakkındaki iddialar uydurulmuştu. Senato’nun da Trump’ı görevinden alacağını sanmıyorum” ifadesini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)