BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporPutin tişörtüne büyük ceza----

Putin tişörtüne büyük ceza

Putin tişörtüne büyük ceza
18 Şubat 2016 - 23:06 www.finansgundem.com

UEFA Avrupa Ligi Fenerbahçe-Lokomotiv Moskova maçında sahaya Putin tişörtüyle çıkan Dmitri Tarasov, takımı tarafından 300 bin euro cezaya çarptırıldı

Fenerbahçe ile İstanbul’da UEFA Avrupa Kupası karşılaşmasında oynayan Lokomotiv Moskova, maç sonunda formasının altına giydiği Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tişörtünü göstererek seyircisini selamlayarak tartışma konusu olan futbolcusu Dmitry Tarasov’u af etmedi ve futbolcuya 300 bin Euro para cezası kesti.

Konu ile ilgili R-Sport’a bilgi veren kulübe yakın bir kaynak, “Lokomotiv, İstanbul’da yaşanan olaya o kadar üzüldü ki, en ciddi önlemler alarak kulüp tarihindeki en rekor cezayı verdi. Tarasov’un alacağından 300 bin Euro ve futbolcunun Şubat ayında alabileceği tüm primler kesilecek. Bunun dışında kulüp, UEFA’nın ceza kararı alması halinde para cezasının Tarasov’un alacaklarından kesme seçeneğini değerlendiriyor” dedi.

Hatırlanacağı üzere, 16 Şubat’ta Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe-Lokomotiv Moskova maçı sonrasında Tarasov, Vladimir Putin'in fotoğrafının ve "En Nazik Devlet Başkanı" yazılı tişörtüyle tribünleri selamlayarak maçın önüne geçti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)