BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin: Küresel piyasalara gaz tedarikini sürdürme niyetindeyiz----

Putin: Küresel piyasalara gaz tedarikini sürdürme niyetindeyiz

Putin: Küresel piyasalara gaz tedarikini sürdürme niyetindeyiz
22 Şubat 2022 - 13:14 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesinin küresel piyasalara sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) dahil kesintisiz doğalgaz tedarikini sürdürme niyetinde olduğunu dile getirdi.

Putin'in Doha'da başlayan Gaz İhraç Eden Ülkeler Forumu (GECF) için hazırladığı açıklama yayımlandı. Son dönemde küresel enerji piyasalarında çalkantılar yaşandığınıdile getiren Putin, "Bu kilit endüstrinin hızlı bir şekilde toparlanması etkin bir uluslararası iş birliği olmadan mümkün değildir" dedi.

Putin, enerjide modernleşme sürecinin ise dengeli bir şekilde ilerlemesi gerektiğini belirtti. Enerji dönüşümünün, bireysel oyuncuların çıkarlarını ilerletme aracına dönüşmemesinin, yaptırımlar veya başka kısıtlamalar kullanılmamasının dünya topluluğunun çıkarına olduğuna inandıklarını ifade etti.

'Doğalgaz talebi çok yüksek'

Doğalgaza yönelik talebin son derece yüksek olduğunu söyleyen Putin, "Rusya ise LNG dahil olmak üzere bu ham maddenin dünya pazarlarına kesintisiz tedarikini sürdürmek, ilgili altyapıyı geliştirmek ve gaz sektöründeki yatırımları artırmak niyetindedir" dedi.

Putin'in kararı piyasaları sert vurdu

 

Putin'den Rus askerlerine Ukrayna'da operasyon emri

 

NATO'dan Putin'e 'Tanıma' tepkisi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)