BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin İstanbul'a gelmiyor çünkü...----

Putin İstanbul'a gelmiyor çünkü...

Putin İstanbul'a gelmiyor çünkü...
20 Mayıs 2016 - 20:31 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 'programının dolu olması' nedeniyle İstanbul'daki Dünya İnsani Zirvesi'ne katılamayacağı belirtildi.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 'programının dolu olması' nedeniyle İstanbul'da düzenlenecek Dünya İnsani Zirvesi'ne katılmayacağını söyledi.

Peskov, "Devlet Başkanı Putin'in çalışma programı bu geziyi gerçekleştirmesine izin vermiyor. Programda bu gezi için, ne yazık ki, yer yok. Bu nedenle Rusya bu zirvede başka bir düzeyde temsil edilecek" dedi.

Daha önce Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, ülkesinin uluslararası insani işbirliğinin sorumluluk sahibi bir üyesi olması nedeniyle İstanbul'a heyet göndereceklerini söylemişti.

'KARADAĞ'IN NATO ÜYELİĞİ, AVRUPA'DA GERİLİMİN ARTMASINA SEBEP OLACAK'
Bu arada eski Yugoslavya'yı oluşturan altı cumhuriyetten biri olan Karadağ'ın 29. üye olarak NATO'ya resmen davet edilmesini de değerlendiren Kremlin Sözcüsü Peskov, "NATO'nun genişlemesi Avrupa güvenliğine katkıda bulunmuyor. Tam tersine bu, gerilim oranının daha fazla yükselmesine sebep olacak" vurgusunu yaptı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)