BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin bir kez daha baba oldu----

Putin bir kez daha baba oldu

Putin bir kez daha baba oldu
29 Ocak 2013 - 14:49 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Putin'in bir bebeği olduğu iddiası Moskova'yı sarsıyor

Amerikan tabloid gazetesi "New York Post" ve Alman gazetesi "Bild"de yer alan haberlere göre, Rusya'nın başkenti Moskova bugünlerde Putin'in yeni dünyaya gelen bebeğinin dedikodusuyla çalkalanıyor.
Amerikan New York Post gazetesi geçtiğimiz Kasım ayında yayımladığı haberde, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in jimnastikçi sevgilisi Alina Kabaeva'nın ikinci kez hamile olduğunu ileri sürmüştü.
New York Post gazetesinde dün Richard Johnson imzasıyla yer alan haberde, Alina Kabaeva'nın bir kız çocuğu dünya getirdiği savunuldu. Haberde Putin'in jimnastikçi Alina Kabaeva'dan 3 yaşında bir oğlu olduğu da bir kez daha ileri sürüldü.
Alman Bild gazetesinin internet sayfasında bugün yer alan haberde de, Alina Kabaeva'nın Putin'in bebeğini dünyaya getirdiği iddia edildi. Haberde bebeğin cinsiyetiyle ilgili bir açıklamada ise bulunulmadı.
Haberde, Putin'in iki Olimpiyat madalyası sahibi olan jimnastikçi Alina Kabaeva'yla 2008 yılından bu yana aşk yaşadığı da savunuldu.
Vladimir Putin'in birlikte olduğu 29 yaşındaki Alina Kabaeva'nın, Putin'in kızından sadece 2 yaş büyük olduğu belirtiliyor. Putin'in biri 27, diğeri ise 25 yaşında iki kızı bulunuyor. 1983 yılından bu yana Ludmilla Putin'le evli olan Rusya Devlet Başkanı'nın boşandığı da ileri sürülmüştü.
Özbek asıllı jimnastikçi Alina Kabaeva 2000’deki Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalya kazanmıştı. Kabaeva 2004’te ise Atina’daki Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya kazanmıştı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)