BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin 71 yaşında! İşte ilk kutlayan lider----

Putin 71 yaşında! İşte ilk kutlayan lider

Putin 71 yaşında! İşte ilk kutlayan lider
07 Ekim 2023 - 17:57 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Putin, bugün itibarıyla 71 yaşına bastı. Putin’in doğum gününü ilk kutlayan lider merak konusu oldu

Bugün, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 71. doğum günü. Dünya siyaset sahnesinin önemli bir figürü olan Putin’in doğum gününü ilk kutlayan meslektaşı Belarus lideri Aleksandr Lukaşenko oldu.

Putin, 7 Ekim 1952’de doğdu ve bu yıl 71 yaşına bastı. Genellikle ailesi ve yakın çevresi ile doğum gününü kutlayan Rusya Devlet Başkanı, daha önce yaptığı açıklamada, doğum günü olan 7 Ekim’de Özbek lider Şavkat Mirziyoyev ile birlikte Rus gazının Özbekistan’a sevkiyatının başlatılması törenine katılacağını söylemişti.

Belarus Lideri yolladığı kutlama mesajında “Seçtiğiniz yaşam yolu, Anavatan’a özverili hizmetin parlak ve ikna edici bir örneğidir. Vatanseverliğiniz, ülkenizin asırlık tarihi ve kültürel mirasına duyduğunuz saygı, uluslararası arenada ülkenizin çıkarlarını kararlılıkla savunmanız halkın haklı takdirini kazanmıştır” ifadelerini kullandı.

Putin’in doğum günü hem Rusya hem de uluslararası düzeyde liderlerin arayarak ya da telgrafla kutlama yolladığı bir gün. Doğum günü kutlaması için arayan liderler Rusya Devlet Başkanı ile bölgesel ve küresel güncel gelişmeleri de konuşma fırsatı buluyorlar.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i Sözcüsü Dmitry Peskov daha önce Rus lideri şöyle anlatmıştı:

“En tecrübeli dünya lideri”

 “Putin en tecrübeli, en bilgili, en yetenekli dünya lideridir. Sözlerinin arkasında durması konusunda da en sorumlu liderdir. Dünyada çok az insan onunla karşılaştırabilir. Eskiden çok daha fazla egemen lider vardı. Eylem özgürlüğü, kararlılık ve profesyonellik açısından Putin’e daha uygun liderler vardı ve o zamanlar Putin’in onlarla müzakere etmesi daha kolaydı. Şimdi bu tür liderlerin daha az olduğunu söyleyebiliriz.

Putin profesyonel bir insan, ayrıntılara girmeden bir şey yapmıyor. Bu nedenle, ortaklarının Putin ile tartışması son derece zor, çünkü çok sayıda rakamla çalışıyor. Putin çok tutarlıdır. Yurtdışında ve burada belirtildiği üzere Rus lider uzlaşma ustasıdır. Putin’in uzlaşması hem Rusya’nın hem de ortakların çıkarlarının bozulmasına yol açmaz, her iki tarafın çıkarlarını dikkate alır.”

Putin’in ‘Kırmızı çizgisi’

Kremlin sözcüsü, Devlet Başkanı’nın her zaman “kırmızı çizgileri” ilgilendiren konularda çok sert bir kişi olduğunu vurgulayarak “Bunlar ülkenin ulusal çıkarları, bunlar ihanet edilemeyen çıkarlar” dedi.

Peskov, Putin’in özelliklerini anlatırken “Devlet başkanı tam bir işkolik. Rus lider kendi zaman anlayışına sahip. Bir ülkeyi yönetmek, söndürülemeyen bir fırın gibidir. Bu sürekli devam eden ve günün saatine bağlı olmayan bir süreçtir. Bu nedenle Devlet Başkanlığı idaresinde gece geç saatlere kadar çalışmak normaldir ve hafta sonları nadirdir” ifadelerine yer verdi.

“Yalan ve beceriksizlikten nefret eder”

Basın sözcüsü, Putin’in yalanı ve beceriksizlikten nefret ettiğini de söyledi. Devlet Başkanı, astlarını, onları “enerjik” tutmak için eleştirdiğini belirtti. Başkan Putin, bu konu hakkında yaptığı açıklamada “Doğruyu söylemek gerekirse bazen istenen sonucu elde etmek için astları “dürtmek” gerekiyor” dedi. Putin her zaman astlarından en yüksek profesyonelliği bekliyor. (Gazetemru)

Aliyev ve Putin’den telefon görüşmesi

Putin açıkladı: İşte Prigojin'in ölümünün altında yatan gerçek!

Putin'den Intesa bankasına Rusya'daki varlıklarını satma izni

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.07 Ekim 2023 20:20

    70 İNDAN SONRA KENDİNİ CENGİZHAN ZANNEDİP SALDIRARAK/SALDIRTARAK SİVİL ASKER İNSANLARIN ÖLÜMÜNE NEDEN OLMAYA BAŞLADI RUSYA DÜNYANIN EN FAZLA TOPRAĞA SAHİP ÜLKESİ OLDUĞU HALDE GÖZÜ DOYMADI/DOYMUYOR