BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPTT'den bin 100 personel alımı için önemli duyuru----

PTT'den bin 100 personel alımı için önemli duyuru

PTT'den bin 100 personel alımı için önemli duyuru
27 Aralık 2018 - 05:16 www.finansgundem.com

PTT'den bin 100 personel alımı için yapılan duyuruda, PTTPAL'in yapılanma şubeleşme süreci nedeniyle ertelendiği bildirildi

PTTPAL personel alımı başvuruları için kurumdan gelecek açıklamayı bekleyen adaylara alım süreci ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. PTT’nin resmi internet adresinde yapılan açıklamada yapılanma ve şubeleşme nedeniyle alımların ertelendiği bilgisi paylaşıldı. 

PTT’den yapılan açıklama şöyle:

PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketi, yüzde 100 PTT A.Ş. İştiraki olarak nakit taşıma hizmetleri (banka ve finans kurumları, kuyumculuk ve mücevherat, perakende zincirleri, kamu kurumları, eğlence ve spor aktivite şirketleri vb.), nakit işleme hizmetleri (banknot işleme, madeni para işleme, ATM nakit hazırlama ve kasalama), ATM hizmetleri (nakit ikmal ve nakit zarf toplama, diğer teknik ve operasyonel hizmetler), değerli kargo lojistik hizmetleri kapsamında para ve değerli taşların taşınması ve pazarlanmasına yönelik faaliyet yürütmek üzere kurulmuştur.

Yürütmekte olduğumuz ve kısa vadede gerçekleştireceğimiz projelere yönelik acil insan kaynağı ihtiyacına binaen iş ilanına çıkılmıştır ancak yeni faaliyete geçen İştirak Şirketimizin yapılanma, şubeleşme ve yatırım süreçlerini planlama aşaması devam etmekte olduğundan personel alımına ilişkin söz konusu ilan geçici bir süreliğine ertelenmiştir.

PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş.’nin bundan sonra yapacağı işe alımlarda, süreçlerin İştirak Şirketimizin vermiş olduğu ilan ve kanallar üzerinden takip edilmesi gerekmektedir."

PTT PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Kurumdan yapılan açıklama sonrasında alımların bir süreliğine ertelendiği ortaya çıkarken sürecin yeniden ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. PTTPAL bünyesinde istihdam edilmek üzere alınacak güvenliklerin başvurularının 2019 yılının başlarında yeniden başlaması bekleniyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)