BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPTT ucuz ayçiçek yağı satacak----

PTT ucuz ayçiçek yağı satacak

PTT ucuz ayçiçek yağı satacak
29 Ocak 2021 - 14:13 www.finansgundem.com

Son günlerde ayçiçek yağına gelen zamlar büyük tepki çekerken, Posta ve Telgraf Teşkilatı'ndan (PTT) ayçiçek yağı ve temel gıda ürünlerindeki zamlara yönelik hamle geldi.

Son günlerde ayçiçek yağına gelen zamlar vatandaşların tepkisini çekerken, Posta ve Telgraf Teşkilatı'ndan (PTT) ayçiçek yağı ve temel gıda ürünlerindeki zamlara yönelik hamle geldi. PTT kooperatiflerle satış ortaklığına giderek internet üzerinden indirimli satış yapacak.

İNTERNET ÜZERİNDEN İNDİRİMLİ ÜRÜN SATILACAK

Milliyet’in haberine göre, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ), Tarım Kredi Kooperatifleri’nin (TKK) yanı sıra Fiskobirlik ve Çaykur ürünlerinin de online satış yapan PttAVM.com’a dahil edilerek, bu kooperatiflerin şubesinin bulunmadığı yerlerde de internet üzerinden indirimli ürün satılacak.

KOOPERATİF ÜRÜNLERİNE AĞIRLIK VERİLECEK

İlk olarak, ayçiçek yağı başta olmak üzere, zeytinyağı, şeker, bakliyat, un, tuz, salça ve bal gibi temel gıda ürünlerinde fiyatların aşağıya çekilmesi için kooperatif ürünlerine ağırlık verilecek.

Bitcoin’deki yükselişi ne tetikledi?

 

Bazı sağlıkçılar neden aşı olmuyor?

 

MSB'den Alman şirkete ihale yasağı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)