BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPTT A.Ş. oldu----

PTT A.Ş. oldu

PTT A.Ş. oldu
09 Mayıs 2013 - 21:13 www.finansgundem.com

PTT'nin A.Ş. olmasına ilişkin kanun tasarısı kabul edildi

TBMM Genel Kurulu'nda bu hafta görüşülen Posta ve Telgraf Teşkilatı A.Ş'nin kuruluşu, yapılanması ve faaliyet konularına ilişkin usul ve esasları düzenleyen Posta Hizmetleri Kanunu Tasarısı, kabul edilerek yasalaştı.
TBMM Başkanvekili Mehmet Sağlam başkanlığından yapılan oturumda, tasarıya ilişkin görüşmelerin tamamlanmasının ardından elektronik oylama yapıldı. Oylamada 236 milletvekili oy kullandı. 26 red, 210 kabul çıkan oylamanın ardından kanun tasarısı yasalaştı. Yasa ile 172 yıldır devlet tarafından çalıştırılan PTT Anonim Şirket olarak faaliyet gösterecek.TBMM Genel Kurulu'nda bu hafta görüşülen Posta ve Telgraf Teşkilatı A.Ş'nin kuruluşu, yapılanması ve faaliyet konularına ilişkin usul ve esasları düzenleyen Posta Hizmetleri Kanunu Tasarısı, kabul edilerek yasalaştı.
TBMM Başkanvekili Mehmet Sağlam başkanlığından yapılan oturumda, tasarıya ilişkin görüşmelerin tamamlanmasının ardından elektronik oylama yapıldı. Oylamada 236 milletvekili oy kullandı. 26 red, 210 kabul çıkan oylamanın ardından kanun tasarısı yasalaştı. Yasa ile 172 yıldır devlet tarafından çalıştırılan PTT Anonim Şirket olarak faaliyet gösterecek.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • banka11 Mayıs 2013 02:10

    yakında banka da olur; hiç bir denetime tabi olmayan bir banka... özel kanunu sayesinde bddk denetiminden muaf