BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemProtestolar yağmaya dönüştü----

Protestolar yağmaya dönüştü

Protestolar yağmaya dönüştü
26 Ocak 2021 - 13:06 www.finansgundem.com

Hollanda’da sokağa çıkma yasağına karşı başlayan protestolar pazartesi gecesi de devam etti. Birçok kentte göstericiler dükkanları yağmaladı ve polisle çatıştı.

Hollanda’da pandemi tedbirlerine karşı pazar gecesi 10 kente yayılan gösteriler dün gece de devam etti. Sokağa çıkış yasağına az bir süre kala kent merkezlerinde toplanan göstericilerin vitrin camlarını kırarak mağazalardaki malları yağmaladığı, ateş yaktığı ve otobüs duraklarına zarar verdiği öğrenildi. Hollanda polisi en az 151 göstericinin gözaltına alındığını açıklarken, vatandaşlardan ellerindeki video görüntülerini soruşturmalarda kullanılmak üzere paylaşmalarını istedi.

Rotterdam Belediye Başkanı Ahmed Aboutaleb kentte olağanüstü hal ilan ederek polisin gözaltına alma yetkisini genişletti. Polis yaklaşık 50 göstericinin gözaltına alındığını açıkladı.

De Telegraaf gazetesinin haberine göre göstericiler için "utanmaz hırsızlar" tanımını kullanan Aboutaleb, "Henüz durum tespiti yapabilmiş değiliz ancak bilanço vahim" dedi.

Mezar taşlarında 'karekod' dönemi

 

TOBB, TESK, TÜSİAD ve MÜSİAD'dan fiyat istikrarı açıklaması

 

Düzenleyiciler Bitcoin'in başarısından tedirgin olmalı

 

Merkezi olmayan paralar rekora koşuyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)