BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPromosyoncuların şovu başlıyor----

Promosyoncuların şovu başlıyor

Promosyoncuların şovu başlıyor
18 Eylül 2013 - 13:06 www.finansgundem.com

Promotürk, üretici ve distribütörleri bir araya getiriyor

Promosyon sektörünün en önemli fuarı yarın başlıyor. 27 yıldır promosyon sektörünün tek adresi olan PROMOTÜRK, Uluslararası Promosyon Ürünleri Fuarı, sektörden aldığı güçle çeyrek yüzyılı geride bırakmanın onurunu taşırken "Sizin için üretiyoruz!" sloganıyla yola çıkarak, yerli üreticilerin ve satıcıların sesini tüm Türkiye’ye ve Dünya’ya bir kez daha duyuruyor.
“PSI”ın katkılarıyla gerçekleştirilen “Promotürk - Powered by PSI” Fuarı, PSI’ın yarım asırlık tecrübesi ve uluslararası ağı sayesinde başta Avrupa olmak üzere tüm dünya üzerindeki PSI üyelerini, tedarikçilerini fuar katılımcıları ve ziyaretçileriyle buluşturmuş, yeni ticari birliktelikler kurma fırsatını yaratmıştı.
28. Uluslararası Promosyon Ürünleri Fuarı, PROMOTÜRK Derneği desteği ve ITE Group Plc’nin Türkiye Ofisi E Uluslararası Fuar Tanıtım Hizmetleri A.Ş. (EUF) organizatörlüğünde 19–22 Eylül 2013 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo Hol 1'de sektörden yoğun katılımlarla tekrar gerçekleştirilecek.
ÜRETİCİ VE DİSTRİBÜTÖRLERİ BİR ARAYA GETİRİYOR
Başta Avrupa olmak üzere dünyanın her bölgesinde 7.000’den fazla üyesi olan ve 50 yıldır promosyon sektöründe üretici ve distribütörleri bir araya getiren PSI,  Düsseldorf ve diğer bölgelerde düzenlediği fuarlar ve uluslararası bağlantıları sayesinde promosyon ürünleri endüstrisinde söz sahibi oldu.
Promosyon Ürünleri İmalatçıları ve Satıcıları Derneği (PROMOTÜRK) Başkanı Esad Ahmet Özdem, “Promotürk - Powered by PSI Fuarı, PSI’ın uluslararası çalışmalarıyla dünya markalarını ve önemli uluslararası ziyaretçileri İstanbul’a taşırken sektörün de dünya ile entegre olmasını hızlandıracaktır. Çeyrek yüzyılı aşkın bir süredir yerli ve yabancı katılımcılarını toplam 500 binden fazla profesyonel ziyaretçiyle buluşturan PROMOTÜRK Uluslararası Promosyon Ürünleri Fuarı, katılımcı ve ziyaretçilerinin gücüne güç katacaktır. Fuarımızın ülkemize, sektörümüze ve üyelerimize bol kazançlı ve bereketli olmasını arzu eder tüm ziyaretçilere ve katılımcılara teşekkür ederim” dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)