BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPromosyoncuların hedefi Milano----

Promosyoncuların hedefi Milano

Promosyoncuların hedefi Milano
27 Eylül 2018 - 14:22 www.finansgundem.com

PROMOTÜRK Promosyon Show’un resmi açılışı bugün yapıldı

Açılışta konuşan Promosyon Ürünleri Üreticileri ve İmalatçıları Derneği (PROMOTÜRK) Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Güler, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, PROMOTÜRK fuarlarının yeni hedefinin Milano, Moskova ve Amerika olduğunu söyledi.

Başkan Güler, “Promosyon sektörünün zahmetli dönemlerden geçtiği bu günlerde, tüm üyelerimiz ülkesine milletine destek için gece gündüz çalışarak fuarın geçen yıla göre iki kat büyümesini sağladı. Samimiyet içinde birlik ve beraberlik içinde çoğu sorunu aşabiliriz. Fuara bilhassa şehir dışından, Antalya’dan, Denizli’den, Konya’dan, Ankara’dan, Kocaeli’den, Kahramanmaraş’tan, Gaziantep’ten Türkiye’nin her yerinden gelen katılımcılarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliği sağladığımız takdirde ülke sınırları içinde kalmayıp, Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde, Moskova’da, Milano’da ve Amerika’ya kadar her yerde Promosyon Fuarı’nı gerçekleştirebiliriz.

Fuar, 29 Eylül’e kadar Pullman Otel’de ziyaretçilerine ağırlayacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)