BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemProf. Tevfik Özlü uyardı: Buna hazır olun ----

Prof. Tevfik Özlü uyardı: Buna hazır olun

Prof. Tevfik Özlü uyardı: Buna hazır olun
10 Nisan 2020 - 16:52 www.finansgundem.com

Sağlık Bakanlığı Korona virüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, salgının yükselme döneminde olduğunu belirterek uyarılarda bulundu. Özlü, “Uzun süre evde kalmaya hazır olun. Bu süreç biraz uzayabilir. Evde mutlu olmaya çalışın” dedi

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, korona vurüs salgınına yönelik önemli uyarılarda bulundu. Özlü, salgının yükselme döneminde olduğunu belirterek, "Uzun süre evde kalmaya hazır olun. Bu süreç biraz uzayabilir. Evde mutlu olmaya çalışın" dedi.

Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, korona virüs salgınına yönelik merak edilenleri sosyal medya hesabı üzerinden cevapladı. “Bu süreç ne kadar devam edecek?” şeklindeki soruya dikkat çeken bir cevap veren Özlü, yurttaşlara önemli tavsiyelerde bulundu. 

Özlü, “Zaman vermek hoş olmuyor. İki üç haftalık süreç çok önemli. Evden çıkmayalım. Çin'de 2 ayda düşüş gözlendi. Türkiye o aşamaya gelmedi, yükselme dönemindeyiz. Bizde hızlı bir artış olduğu görülüyor. Alınan yeni önlemler faydalı olabilir. Uzun süre evde kalmaya hazır olun. Bu süreç biraz uzayabilir. Evde mutlu olmaya çalışın” dedi. 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hasan Talip UÇAR11 Nisan 2020 16:15

    Evde kalın demesi kolay, İlaçlar evlere getirilecekti beceremediler, maske evlere dağıtılacaktı olmadı ve şimdi ekmek evlere getirilecekmiş bu mümkün mü sizce, bir düşünün bakalım.Devlet hiç bir organizasyonda başarılı olamadı, halk umutsuzca bekliyor.(6)

  • Evde kalalım da..11 Nisan 2020 00:50

    Bu sıkıntıyı bilen bilir, evde kalalımda apartmanda yaşamayı dingonun mekanı gibi gören gürültücü, görgüsüz komşularada acil bir çözüm bulsalar..üstünde çocukları ile habire tepinen bir adam ve cırtlak cırtlak bağıran bir kadın..Bunlar toplumun heryerinde var..Nedir bu yabanilerden çektiğimiz..Bunlara acil kısa, net çözüm lütfen, aşı bunlara kar etmez.