BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPrigojin'den isyan sonrası ilk paylaşım----

Prigojin'den isyan sonrası ilk paylaşım

Prigojin'den isyan sonrası ilk paylaşım
22 Ağustos 2023 - 04:40 www.finansgundem.com

Wagner isyanı sonrası ilk kez görüntü paylaşan Yevgeniy Prigojin, Rusya'yı Afrika dahil tüm kıtalarda “daha da büyük hale” getirdiklerini belirtti.


Yevgeniy Prigojin, “Wagner'in tahliyesi” adlı Telegram kanalında paylaşılan görüntüde, Rusya'yı Afrika dahil tüm kıtalarda “daha da büyük hale” getirdiklerini belirtti.

Görüntülerde, 50 dereceyi aşan sıcaklıkta bulunduklarını söyleyen Prigojin, “Adalet ve mutluluk! IŞİD, El Kaide ve diğer haydutların hayatını Afrika halkı için bir kabusa çeviriyoruz.” ifadesini kullandı.

Wagner isyanı

Prigojin, beraberindeki savaşçılarla haziranda Rus yönetimine karşı silahlı isyan başlatmıştı. İsyan, Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko’nun araya girmesiyle sona ermişti.

Rusya-Afrika Zirvesi’nin yapıldığı St. Petersburg’da 27 Temmuz’da Afrikalı yetkililerle görüşen Prigojin, 29 Temmuz'da Afrique Media TV kanalına yaptığı açıklamada, Afrika ülkelerindeki Wagner savaşçılarının sayısını artırmaya hazır olduklarını söylemişti.

Suriye devlet ajansı: İsrail, Şam'a füze saldırısı düzenledi

 

Ukrayna'dan yapılan tahıl ve yağ ihracatı üçte bir oranında düştü

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)