BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPrens ve prenseslere konser verecek----

Prens ve prenseslere konser verecek

Prens ve prenseslere konser verecek
04 Haziran 2014 - 08:53 www.finansgundem.com

Megastar Tarkan, Monte Carlo Summer Festival'in kapanış konserinde sahneye çıkacak

Türkiye'nin mega starı Tarkan, jet sosyetenin ve dünya yıldızlarının buluşma yeri olan Monako'da konser verecek. Tarkan, Monte Carlo La Societe des Bains de Mer'in (Monte Carlo SBM) 40 yıldır düzenlediği ve bu yıl açılışını Amerikalı Lana Del Rey'in yapacağı Monte Carlo Summer Festival'in kapanış konserinde sahneye çıkacak.

22 Ağustos'ta Monte Carlo Yıldızlar Salonu'nda şarkılarını seslendirecek olan Tarkan'ın konserini, dünya jet sosyetesinin yanı sıra Avrupa'daki kraliyet ailelerinden prens ve prenseslerin de izleyeceğini öğrendim. Monako Prensi 2. Albert; Avrupa'daki prens ve prensesleri şimdiden Tarkan konserine davet etmiş bile. 

850 DAVETLİYE SÖYLEYECEK 

Her yıl Temmuz-Ağustos aylarında düzenlenen ve dünyaca ünlü sanatçıları hayranlarıyla buluşturan Monte Carlo Summer Festival'de ilk kez bir Türk sanatçı sahneye çıkacak.
Tarkan'ın Monako'da konser vermesini, festivali düzenleyen Monte Carlo SBM'in de sahibi olan Monako Prensi 2. Albert bizzat istemiş. O yüzden Prens Albert, Tarkan konserine yakın dostlarını davet etmiş. Bugüne kadar Elton John, Rihanna, Kylie Minogue, Julio Iglesias, Celine Dion, Scorpions, Santana ve Kevin Costner gibi dünyaca ünlü yıldızların sahne aldığı 850 kişilik Monte Carlo Yıldızlar Salonu'nda sahneye çıkacak olan Tarkan, bakalım kimleri 'şıkıdım şıkıdım' oynatacak. (Bülent Cankurt/Günaydın)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)