BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPrens Harry 22 yıl sonra annesinin izinde----

Prens Harry 22 yıl sonra annesinin izinde

Prens Harry 22 yıl sonra annesinin izinde
28 Eylül 2019 - 08:55 www.finansgundem.com

Afrika turuna devam eden Prens Harry, kendisi için duygusal anlara sahne olan bir ziyarette bulundu. Harry, annesi Prenses Diana'nın 22 yıl önce ayak bastığı Angola'daki mayın temizleme alanında incelemelerde bulundu.

İngiltere tahtının altıncı sıradaki varisi Prens Harry, Afrika turuna devam ediyor. Eşi ve oğluyla birlikte gittiği Güney Afrika’dan Angola’ya geçen Harry, kendisi için özel anlamı bulunan bir ziyaret gerçekleştirdi.

Cuando Cubango’daki Dirico mayın arındırma bölgesine giden Harry, annesi Prenses Diana’nın adımlarını takip etti. 1997 yılında Angola’ya gelen Diana, ülkedeki iç savaş döneminden kalan mayın bölgelerini temizlemek için proje başlatmıştı.

Annesinin ayak bastığı bölgeye 22 yıl sonra gelen Prens Harry, mayın temizleme çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. 27 yıl süren ve resmi olarak 2002’de son bulan iç savaşın ardından Angola’da mayın temizleme çalışmaları halen sürüyor. Hükümetin 60 milyon dolar fon verdiği çalışmaları İngiltere merkezli  HALO Trust vakfı da destekliyor.

Afrika turuna yalnız devam eden Prens Harry, salı günü Malavi Devlet Başkanı Peter Mutharika’yla görüştükten sonra eşi Meghan Markle ve oğlunun yanına Güney Afrika’ya dönecek. Harry ve ailesinin Johannesburg’da yapacakları ziyaretlerin ardından çarşamba günü Afrika turunu tamamlaması bekleniyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)