BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPrens Charles’ın adı yolsuzluğa karıştı!----

Prens Charles’ın adı yolsuzluğa karıştı!

Prens Charles’ın adı yolsuzluğa karıştı!
30 Ağustos 2021 - 12:36 www.finansgundem.com

İngiltere'de Prens Charles'ın hayır işlerinde faaliyet gösteren vakfı yolsuzluk iddialarının hedefinde. Vakıf ve Prens Charles'ın adını kullanan aracıların, bağışçılardan 1.1 milyon TL'yi bulan paralar topladığı ve pay aldıkları öne sürülüyor.

İngiliz Kraliyet ailesi son yıllarda yaşadıkları skandallarla dünya kamuoyunun gündeminden düşmüyor. Prens Harry ve Meghan Markle’ın aile içinde yaşadıkları kriz, Prens Andrew’un cinsel taciz davası gibi olaylar sıcaklığını koruyor.

İngiliz medyasının manşetlerindeki son olayın merkezinde ise Prens Charles var. 

Galler Prensi Charles adına kurulan ve hayır işleri yapılan Prens Vakfı, yolsuzluk iddiaları sonrası soruşturma başlattı.

The Guardian’ın haberine göre, aralarında iş insanı Michael Wynne-Parker’ın da bulunduğu bazı aracıların, Prens Charles ile buluşma ve yemek ayarlama karşılığında 100 bin sterlin (1.1 milyon TL) para istediği ve bu paradan yüzde 25’e varan oranlarda pay aldıkları iddia ediliyor.

KIR EVİNDE KONAKLAMA

Prens Charles’ın İskoçya’daki kır evi Dumfries House’da konaklama da vadeden bu kişilerin, söz konusu durumu Prens Charles’ın bilgisi dışında 2019 yılından bu yana yaptıkları öne sürülüyor.

İddiaları oldukça ciddiye aldıklarını açıklayan Prens Vakfı yetkilileri, derinlemesine yürütülecek soruşturmanın ardından gerekli adımların atılacağını açıkladı.

Prens Charles ve Diana’nın düğün pastası bin 850 sterline satıldı

Prens Charles torununu sildi

Kraliyet fotoğrafçısı:Prens Harr'nin evliliği üç yıl sürmez sanmıştım

Prens Harry, Kraliçe’nin ölmesini bekliyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)