BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPortakallar’ın mutlu günü zehir oldu!----

Portakallar’ın mutlu günü zehir oldu!

Portakallar’ın mutlu günü zehir oldu!
11 Eylül 2014 - 10:49 www.finansgundem.com

Rafi Portakal’ın kızı Maya Portakal ile Antakyalı işadamı Bitargil’in Hatay’daki mutlu gecesinin sabahında tatsız saatler yaşandığı öne sürüldü.

Sosyetik antikacı Rafi Portakal'ın kızı Maya ile Antakyalı işadamı İbrahim Bitargil geçtiğimiz günlerde uzun süren ilişkilerini nikah masasına taşıdı. Sosyetik çiftin düğün töreni; Arsus'ta, Arsuz Hotel’in plajında yapıldı. Törene İstanbul’dan ve yurt dışından sosyetenin ünlü isimleri akın etti. Törenin en gözde konuğu ise Türkan Şoray'dı. Törene kızı Yağmur Ünal'la katılan Sultan; düğüne katılan herkesle tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi. Maya Portakal ve İbrahim Bitargil'in mutlu gününde; Türkan Şoray, kızı Yağmur Ünal, Burcu Esmersoy ve Başar Savur, Melissa Eliyeşil Castell ve Tanem Sivar gibi birçok ünlü de vardı. 
Ancak, sosyete düğününde bir skandalın yaşandığı ortaya çıktı. Bülent Cankurt’un Sabah gazetesindeki haberine göre davetlilerden bir kısmı, düğünün ertesi sabahı hastanelik oldu. Cankurt, haberinde olayı şöyle yazdı: “Düğünden erken ayrılan davetlilerde bir sorun yaşanmamış ancak after party'ye katılıp gece yarısından sonra servis edilen ikramları yiyenler, gıda zehirlenmesi yaşamış. Arsuz'daki hastane yetersiz kaldığı için mecburen İskenderun'dakilere gitmişler.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)