BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPompeo'nun suçlamalarına Zarif'ten sert yanıt----

Pompeo'nun suçlamalarına Zarif'ten sert yanıt

Pompeo'nun suçlamalarına Zarif'ten sert yanıt
14 Haziran 2019 - 06:34 www.finansgundem.com

İran Dışişleri Bakanı Zarif, "ABD'nin iki petrol tankerindeki patlamalardan İran'ı sorumlu tutması sabotaj diplomasisidir" dedi

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, yaptığı açıklamada Umman Körfezi'nde iki ayrı petrol tankerinde yaşanan patlamalardan İran'ı sorumlu tuttu. İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif ise, ABD'yi 'sabotaj diplomasisini sürdürmekle' suçlayarak iddiaları reddetti.

Pompeo, ABD'nin edindiği istihbarat sonucunda, kullanılan silahların cinsi ve gerçekleştirilen saldırıların gelişmişliği göz önüne alındığında bu saldırıların İran tarafından gerçekleştirildiği sonucuna ulaştıklarını öne sürmüştü.

Zarif ise, Twitter'dan paylaştığı mesajında iddiaları reddetti.

İran Dışişleri Bakanı, ABD'nin elinde "gerçekçi veya tesadüfi bir kanıt olsun ya da olmasın" ülkesini suçlamasını, "sabotaj diplomasisi ve İran'a yönelik ekonomik terörü gizleme çabaları" olarak niteledi. (BBC Türkçe)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)