BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPompeo'dan önemli Türkiye açıklaması----

Pompeo'dan önemli Türkiye açıklaması

Pompeo'dan önemli Türkiye açıklaması
13 Ocak 2019 - 13:31 www.finansgundem.com

ABD Dışişleri Bakanı Pompeo: Türkiye ile anlaşma konusunda iyimserim

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Suriye'de YPG'yi korumak için Türkiye ile bir anlaşmaya varılması konusunda iyimser olduğunu söyledi. Pompeo, IŞİD'e karşı savaşan Kürtlerin terörist olmadığını da ekledi.

Birleşik Arap Emirlikleri'nde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile telefon görüşmesinin ardından konuşan Pompeo, "Ülkelerini teröristlerden korumak Türk halkının ve Erdoğan'ın hakkıdır. Öte yandan bizimle birlikte savaşanların da korunmayı hak ettiğini biliyoruz" dedi.

ABD Başkanı Donald Trump'ın ABD askerlerinin Suriye'den çekileceği açıklamasının ardından Pompeo Orta Doğu turuna çıkarak partnerleriyle ABD'nin yeni Suriye politikasını görüşüyor.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile telefon görüşmelerinden de bahseden Pompeo, "Çok sayıda detay üzerine daha çalışmak gerekiyor ama iyi bir sonuç elde etme konusunda umutluyum" diye konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum13 Ocak 2019 17:56

    Bu adam saçmalıyor biri bu abd lileri sustursun bu oyuna türkiye gelmez oradaki ypg lileri silecez o verdiğiniz silahların hepisini ellerinden alacaz türkiyenin savunması güçlenecek bu coğrafyada bizden izinsiz birşey yapılmayacağını abd de zamanla öğrenmiş olacak biraz geçte olsa