BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPolonyalı'nın yüzü Türk'e----

Polonyalı'nın yüzü Türk'e

Polonyalı'nın yüzü Türk'e
18 Temmuz 2013 - 16:33 www.finansgundem.com

Akdeniz Universitesi doktoru Prof. Dr. Ömer Özkan, başarılı bir ameliyatla Türkiye'deki 5. yüz naklini gerçekleştirdi

Muğla'da ailesi tarafından yüzü bağışlanan Polonyalı turist Andrzej Kucza'nın yüzünü 4 saat süren ameliyatın ardından alan Akdeniz Üniversitesi Plastik ve Rekonstrükif Cerrahisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, Dalaman Havaalanı'nda bekleyen Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçakla Antalya'ya geldi.
NAKİL 6.5 SAAT SÜRDÜ
Muğla'daki tatili sırasında denizde yüzerken fenalaşıp ölen Polonyalı turist Andrzej Kucza'nın yüzü, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde 6.5 saat süren operasyonla Recep Sert'e nakledildi.  Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibinin gerçekleştirdiği saat 08.00'de başlayan ameliyat, saat 14.30'da sona erdi.

AMELİYAT BAŞARILI GEÇTİ

Türkiye'nin beşinci yüz nakli operasyonu kapsamında Polonyalı turist Andrzej Kucza'nın yüzü ile çenesinin başarılı bir şekilde Recep Sert'e nakledildiği belirtildi
TÜM MALVARLIĞINI OĞLUNA BAĞIŞLADI
26 yaşındaki Recep Sert’in yüz nakli ameliyatı Antalya Akdeniz Üniversitesi'nde devam ederken, tüm varlığını oğlunun tedavisi için harcadığını söyleyen baba Cafer Sert Antalya’ya gidecek yol parası olmadığı için İnegöl Kaymakamlığı’na başvurdu.

 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)