BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPolonya’dan Rus plakalı araçlara yasak----

Polonya’dan Rus plakalı araçlara yasak

Polonya’dan Rus plakalı araçlara yasak
16 Eylül 2023 - 17:52 www.finansgundem.com

Polonya İçişleri ve İdare Bakanı Mariusz Kaminski, Varşova’nın bugünden itibaren Rusya'da tescilli binek araçların ülke topraklarına girişini yasakladığını duyurdu.

Polonya İçişleri ve İdare Bakanı Kaminski, basın mensuplarına demecinde Polonya'nın bugünden itibaren Rusya'da tescilli binek araçların kendi topraklarına girişini yasakladığını söyledi.

Kaminski, “8 Eylül'de Avrupa Komisyonu'nun Rusya'da tescilli araçların AB'ye girişinin yasaklanmasına ilişkin önerilerinin yayınlanması bağlamında, Polonya sınırında söz konusu yasak yarından itibaren geçerli olacak ve bu gece yarısından itibaren yürürlüğe girecek” açıklamasında bulundu.

Avrupa Komisyonu, 8 Eylül'de bir açıklama yayınlayarak, AB Konseyi'nin Rusya'ya yönelik daha 2022 yılında uyguladığı yaptırımların Rusya vatandaşlarının Rus plakalı şahsi otomobilleri için de geçerli olduğunu ve dolayısıyla Rusya vatandaşlarının, turizm amaçlı ve hatta kısa bir süre için olsa bile özel otomobilleri ile Avrupa Birliği topraklarına giriş yapamayacağını duyurmuştu.(Sputnik Türkçe)

Rusya plakalı araçlara 3 ülkeden yasak

 

Rusya, WhatsApp'a erişimi engelleyebilir

 

Batılı şirketler Rusya’ya ne zaman dönecek?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)