BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPolonya'dan Moskova'ya açık mesaj----

Polonya'dan Moskova'ya açık mesaj

Polonya'dan Moskova'ya açık mesaj
09 Kasım 2022 - 10:09 www.finansgundem.com

Polonya'nın sınıra bariyer koyması Rusya'ya, vatandaşların göçmenlerin hibrit bir saldırıda rehine olarak kullanılmasıyla ilişkilendirilebilecek risklerin farkında olduğu konusunda açık bir mesaj gönderiyor.

Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda'ya bağlı Ulusal Güvenlik Bürosunun Başkanı Jacek Siewiera, Rusya'nın Kaliningrad sınırına inşa edilen bariyerin Moskova'ya "açık mesaj" olduğunu söyledi.

Polonya Radyosunun haberine göre, ülkenin üst düzey yetkilileriyle bir araya gelen Ulusal Güvenlik Bürosunun Başkanı Jacek Siewiera, toplantının ardından basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu. Siewiera, görüşmelerde Rusya-Ukrayna Savaş'ının Polonya'yı etkileyen sonuçları ve göç sorunlarına odaklanıldığını belirtti.

Polonya-Belarus sınırında yasa dışı göçün arttığına işaret eden Siewiera, "Kaliningrad'a yeni uçuş rotalarının kurulduğuna dair endişe verici işaretler söz konusu." ifadesini kullandı.

Siewiera, Polonya'nın Kaliningrad sınırına bir çit ve elektronik bariyer inşa ettiğini anımsatarak, "Bu, Rusya Federasyonu'na, Polonya'nın göçmenlerin hibrit bir saldırıda rehine olarak kullanılmasıyla ilişkilendirilebilecek risklerin farkında olduğu konusunda açık bir mesaj gönderiyor." değerlendirmesinde bulundu.

POLONYA’DA BİRÇOK UKRAYNALI YAŞIYOR

Polonya'ya Ukrayna-Rusya Savaşı'nın başından bu yana yaklaşık 7 milyon 600 bin Ukraynalı mülteci giriş yaptı. Bunların büyük kısmı ya ülkelerine geri döndü ya da Batı Avrupa ülkelerine sığındı.

Polonya topraklarında halihazırda 1,3 milyon Ukraynalının yaşadığı belirtiliyor.

Polonya Savunma Bakanı: ABD askeri üssü genişletilecek

 

Polonya'da gelecek yıl kamu maliyesi açısından zor geçecek

 

İngiliz basınından şok iddia: Türkiye'den Rusya'ya darbe!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)