BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPolitika ve ekonomi gündemi----

Politika ve ekonomi gündemi

Politika ve ekonomi gündemi
11 Kasım 2013 - 00:15 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Gül, muharrem ayı vesileyisle Çankaya'da iftar yemeği verecek. CHP lideri Kılıçdaroğlu, Sosyalist Enternasyonal'in açılışını yapacak

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, muharrem ayı vesilesiyle Çankaya Köşkü'nde oruç açma yemeği verecek.(Ankara/16.45)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Uzlaşı ve Toplumsal Kalkınma Vakfının ATO Congresium'daki muharrem ayı iftarına katılacak. (Ankara/16.45)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sosyalist Enternasyonal Konseyi Toplantısı'nda açılış konuşması yapacak. (İstanbul/10.00)

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Haiyan tayfununun binlerce kişinin ölümüne neden olduğu Filipinler'de inceleme ve temaslarda bulunacak.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İsveç Büyükelçisi Lars Wahlund'u kabul edecek. (Ankara/11.30)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, işçi ve işveren sendika konfederasyonları başkanlarının da hazır bulunacağı Üçlü Danışma Kurulu Toplantısı'na katılacak.(Ankara/11.00)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Tosya'da atık su arıtma tesisi temel atma töreni ve modernize edilen 18 tapu ve kadastro müdürlüğünün toplu açılış törenine katılacak. belediye ve valiliği ziyaret edecek. (Kastamonu/11.30/15.30)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Necef'te Hazreti Ali'nin kabrini ziyaret edecek ve Ayetullah Ali Sistani ile görüştükten sonra Türkiye'ye dönecek . (Irak)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Rüzgar Gücü İzleme ve Tahmin Merkezi’nin (RİTM) tanıtım toplantısına katılacak. (Ankara/10.00)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Bakanlığının bütçe görüşmelerinde bulunacak. (TBMM/11.00)

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Milli Savunma Bakanlığının 2014 yılı bütçesi görüşülecek.(TBMM/11.00)


Türkiye İstatistik Kurumu eylül ayı dış ticaret endeksini açıklayacak. (Ankara/10.00)
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)