BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPolitika ve ekonomi gündemi----

Politika ve ekonomi gündemi

Politika ve ekonomi gündemi
09 Kasım 2013 - 00:27 www.finansgundem.com

CHP lideri Kılıçdaroğlu, partiye katılan Mustafa Sarıgül'e rozetini takacak. Gürsel Tekin de Kadıköy İskelesi'nde açıklama yapacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’e CHP rozeti takacak ve üye kimlik kartını verecek. (Ankara/10.00)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, İstanbul Ticaret Üniversitesi Eminönü Yerleşkesinde düzenlenen Yerel Yönetimler Eğitim Sertifika Programı'na katılacak. (İstanbul/15.00)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Malatyalı İş Adamları Derneği Genel Kurulu'na ve "Emlakta Yeni Vizyon Toplantısı"na iştirak edecek. (İstanbul/10.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, temel atma programlarına katılacak. (Kayseri/12.00/13.30)

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Valilik ile AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, Gençlik Merkezi ve spor salonu inşaatı ile Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarında incelemelerde bulunacak. (Isparta/11.00/16.00)

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, “Mukaddes Miras Sergisi Açılışı”na katılacak. (Diyarbakır/14.30)

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize'nin Hemşin ilçe belediyesinde basın toplantısı düzenleyecek. (Rize/09.50)

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, DAP Bölge Kalkınma İdaresi Meyvecilik Çalıştayına katılanlarla öğle yemeğinde bir araya gelecek, Callpex Çağrı Merkezi’ni ziyaret edecek. (Bingöl/13.30/14.30)

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "10 Kasım Atatürk'ü Anma ve Barış Treni"yle İspartakule istasyonundan Yunanistan'ın Selanik şehrine hareket edecek. (İstanbul/16.30)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Milli Değerleri Koru ve Yaşat Açık Hava Toplantıları" kapsamında "Türkiye Mitingi Ankara" programına iştirak edecek. (Ankara/14.30)

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, kayıp yakınlarının düzenleyeceği oturma eylemine katılacak. (Diyarbakır/12.00)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, partisinin il teşkilatının temayül yoklamasına katılacak. (Tekirdağ/10.00)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, partisinin il teşkilatının Gala Yaşam ve Aktivite Merkezinde gerçekleştirilecek temayül yoklamasına iştirak edecek. (Balıkesir/10.00)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, partisince gerçekleştirilecek temayül yoklamasına katılacak.  (Kahramanmaraş/10.00)

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Kadıköy İskelesinde açıklama yapacak. (İstanbul/14.00)

Türkiye Ziraatçılar Derneği Genel Başkanı İbrahim Yetkin, gıda fiyatlarına ilişkin basın toplantısı düzenleyecek. (Ankara/11.00)

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Öz Finans-İş Sendikası'nın Emek Konukevi'nde düzenlenecek 1. Olağan Genel Kurulu'na katılacak. (Ankara/10.00)
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)