BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPolitika ve ekonomi gündemi----

Politika ve ekonomi gündemi

Politika ve ekonomi gündemi
08 Kasım 2013 - 01:01 www.finansgundem.com

Türkiye İstatistik Kurumu, eylül ayı sanayi üretim endeksini açıklayacak. Avrupa turunu sürdüren Başbakan Tayyip Erdoğan Polonya'da.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genişleme ve Komşuluk Politikasından Sorumlu AB Komiseri Stefan Fule ve beraberindeki heyeti, Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. - Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'i kabul edecek Gül'e, Polonya'nın Ankara Büyükelçisi Mieczyslaw Cieniuch, güven mektubu sunacak. - Gül, İslam Ülkeleri Standartlar ve Meteoroloji Enstitüsü Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Şentürk ve beraberindeki heyeti kabul edecek, Ankara Sanayi Odasının, JW Marriot Otel'deki 50. kuruluş yıl dönümü yemeğine katılacak. (Ankara/11.00/14.00/15.00/16.00/19.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Polonya'da… - Meçhul Asker Anıtı'na çelenk koyacak Erdoğan, Başbakan Donald Tusk ile baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı yapacak. - Erdoğan, Cumhurbaşkanı Bronislav Komorowski, Meclis Başkanı Ewa Kopacz ve Senato Başkanı Boydan Borusewicz ile ayrı ayrı görüşecek. - Erdoğan, Başbakan Tusk'un onuruna vereceği akşam yemeğinin ardından Türkiye'ye dönecek. (Varşova)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Sırbistan'da… - Arınç, Avrupa Konseyi Medya ve Bilgi Toplumundan Sorumlu Bakanlar 1. Konferansı'nın "Çevrimiçi Nefret Söylemi" konulu panelinde konuşma yapacak. Tarihi Bayraklı Cami''de cuma namazı kılacak Arınç, Şeyh Mustafa Türbesini ve tarihi Kalemeydan Kalesi'ni ziyaret edecek, TRT'nin canlı yayın programına katılacak. (Belgrad)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Uluslararası Çevresel Etki Değerlendirmesi Kongresi"nde yer alacak. (İstanbul/09.30)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, AB Genişleme Komiseri Stefan Füle ile görüşecek. TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır da Stefan Füle bir araya gelecek. (Ankara/09.15/TBMM/10.00)

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, ziyaretlerde bulunacak, MAKÜ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı binasının açılış törenine katılacak, Avşarhan Sosyal Tesisleri'nde öğrencilerle yemek yiyecek, yüzme havuzu ve yurt inşaatı ile gençlik merkezi inşaatında incelemelerde bulunacak. (Burdur/12.45/18.30)

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, TÜİK tarafından düzenlenen İstatistikte Kapasite Geliştirme Konferansı'na katılacak. (Ankara/10.00)

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, UNESCO 37. Genel Kurulu'na katılarak UNESCO'nun geleceğine dair Türkiye'nin bakış açısını değerlendiren konuşma yapacak. (Paris)

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek. (Ankara/12.30)

Türkiye İstatistik Kurumu, eylül ayı sanayi üretim endeksini açıklayacak. (Ankara/10.00)
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)