BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPolitika ve ekonomi gündemi----

Politika ve ekonomi gündemi

Politika ve ekonomi gündemi
06 Kasım 2013 - 00:13 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul'da, Norveç Kralı 5, Harald ve Kraliçe Sonja tarafından Çırağan Sarayı'nda verilecek resepsiyona katılacak.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Suudi Arabistan Ulaştırma Bakanı Cubare bin İid es-Sureysri ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. İstanbul'a hareket edecek Gül, Norveç Kralı 5. Harald ve Kraliçe Sonja tarafından Çırağan Sarayı'nda verilen resepsiyona katılacak. Resepsiyonda Başbakan Yardımcısı Ali Babacan da yer alacak. (Ankara/12.00/İstanbul/19.30)
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Finlandiya'da… Erdoğan, başkent Helsinki'de Cumhurbaşkanı Sauli Niinistö ve Meclis Başkanı Eero Heinaluom'u ziyaret edecek.  Başbakanı Jyrki Katainen tarafından karşılanacak Erdoğan, Katainen ile Türk-Fin İş Adamları Forumu'na katılacak, ortak basın toplantısı yapacak. Erdoğan, temaslarının ardından İsveç'in başkenti Stockholm'e hareket edecek. Bakanlar Zafer Çağlayan ve Taner Yıldız, temaslarında Erdoğan'a eşlik edecek. Bakan Yıldız, Finlandiya enerji şirketi Fortum'un yöneticileri ile bir araya gelecek. (Helsinki)
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin MYK toplantısına başkanlık edecek. (Ankara/12.00)
Yargıtay Başkanı Ali Alkan, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil, Swissotel'de, "Temyiz Sürecinde Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının Rolü Uluslararası Konferansı"na katılacak. (Ankara/09.30)
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Ekonomi Bakanlığındaki Türkiye-Suudi Arabistan KEK protokolünün imza törenine katılacak. (Ankara/10.30)
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, TBMM Dışişleri Komisyonu üyelerini, Türk dış politikasındaki son gelişmeler konusunda bilgilendirecek. (TBMM/11.30)
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Türkiye- Sudan Karma Ekonomik Komisyonu’nun 13. dönem toplantısı dolayısıyla bulunduğu Sudan'da temaslar gerçekleştirecek. (Sudan)
Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, golfçü Tiger Woods ile basın toplantısı düzenleyecek, AK Parti il başkanlığını ziyaret edecek, Ahmet Muhtar Kızıltan Sanat Galerisi ve Aşk-ı Nebi Sanat Olunca Sergisi'nin açılışına katılacak. (Antalya/09.30/13.30/14.30)
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 6. Türkiye Yatırım Konferansı'na katılmak üzere ABD’ye gidecek. (İstanbul/13.25)
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, UNESCO 37. Genel Konferansı'na katılmak üzere Paris'e gidecek.  (İstanbul/11.15)


Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Avrupa Konseyi Medya ve Bilgi Toplumundan Sorumlu Bakanlar 1. Konferansı'na katılmak üzere Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a gidecek. (Ankara/16.00)


TBMM Genel Kurulu'nda, tüketicilerin korunmasına ilişkin tasarı ele alınacak. (14.00)
Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Hazine Müsteşarlığı, BDDK ve SPK ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının 2014 yılı bütçeleri görüşülecek. (10.00)
 Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, İstanbul Sanayi Odasının 2013 yılı Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı'na katılacak. (İstanbul/10.00)
AA'nın altın medya sponsoru olduğu, dijital teknoloji ve telekomünikasyon sektörü liderlerini aynı çatı altında buluşturan Webit Kongresi, Haliç Kongre Merkezi'nde başlayacak. (İstanbul/10.30)
Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı (AYMOD), CNR EXPO'da başlayacak. (İstanbul/11.00)
Türkiye İstatistik Kurumu, 2013 yılı girişimlerde bilişim teknolojileri kullanım araştırmasını yayımlayacak. (Ankara/10.00)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)