BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPolisten kaçarken kuyuya düştü, kaçtığı polisten yardım istedi----

Polisten kaçarken kuyuya düştü, kaçtığı polisten yardım istedi

Polisten kaçarken kuyuya düştü, kaçtığı polisten yardım istedi
27 Ekim 2022 - 11:47 www.finansgundem.com

İstanbul'da 3 farklı kişinin çantalarını kapkaçla çaldığı iddia edilen 3 şüpheliden Ö.F.Y., polisten kaçmaya çalışırken kuyuya düştü. Su dolu kuyuya düşünce kendisini kurtarması için polisten yardım istedi.

İstanbul'da, 3 farklı kişinin çantalarını kapkaçla çaldığı belirtilen 3 şüpheliden Ö.F.Y. (20), polisten kaçarken kuyuya düştü. Çıkmak için ise polisten yardım istemek zorunda kaldı.

Olay, geçen cumartesi günü Arnavutköy ilçesi Atatürk Mahallesi'nde meydana geldi. Önce Körfez Sokak'ta A.S.'nin cep telefonunu kapkaç yaparak çalan 3 kişi aynı gün Ertaş Sokak'ta da Ayşe B.'nin çantasını çaldı. Başka bir kapkaç sonrası aranan 3 şüpheli, polis ekiplerini görünce kaçmaya başladı.

Dakikalarca polisten kaçan şüphelilerden Ö.F.Y., bir şantiye alanından geçerken 5-6 metre derinlikteki kuyuya düştü. Şüphelinin düştüğünü gören polis diğerlerini kovalamayı bırakıp düşen kişinin yardımına gitti. İçinde su olan kuyuda kurtarılmak için sesini duyurmaya çalışan şüpheli, polisi görünce yardım istedi.

Polis, şüpheliyi kuyudan kurtarmak için önce kuyuya ip uzattı ancak Ö.F.Y. ipe tutunamadı. Ekipler, Ö.F.Y.'yi kendi imkanlarıyla çıkaramayacaklarını anlayınca itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kuyuya inerek şüpheli Ö.F.Y.'yi çıkardı.

Polis tarafından gözaltına alınan Ö.F.Y., verdiği ifadede kapkaç olaylarını A.E. ve Ö.C. ile birlikte yaptığını, çaldıkları telefonu ise nereye sattıklarını itiraf etti. Olay günü şüphelilerin çaldığı Ayşe B.ye ait çanta boş bir arazide bulundu. Polis çantayı sahibine teslim ederken firari şüpheliler A.E. ve Ö.C.'nin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Hırsızlıkta son moda! Temassız kapkaç

 

Lüks jiple 200 bin liralık kapkaç

 

Nuri Bilge Ceylan'a kapkaç şoku

 

Şişli'yi kapkaççılar sardı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)