BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPolat çiftinin suç kayıtları ortaya çıktı----

Polat çiftinin suç kayıtları ortaya çıktı

Polat çiftinin suç kayıtları ortaya çıktı
11 Kasım 2023 - 23:07 www.finansgundem.com

Kara para aklama, vergi kaçakçılığı gibi birçok suçtan tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin suç kayıt listesi paylaşıldı

Dilan Polat ve Engin Polat çiftiyle ilgili yeni iddialar ortaya çıkmaya devam ediyor. Sosyal medyadaki aşırı servet paylaşımlarıyla ünlenen Polat çifti, servetlerinin kaynağının sorgulanmasıyla birlikte bir anda Türkiye'nin en çok konuşulan isimleri haline gelmişti. Polatlar, kara para aklama, vergi kaçakçılığı, suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve resmi belgede sahtecilik suçlarından tutuklu bulunuyor. 

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre Engin Polat ve Dilan Polat’ın suç kayıt listesi MASAK raporunda ortaya çıktı. İşte o haber: 

Engin Polat ve Dilan Polat hakkında araştırma yapan MASAK, hazırladığı 49 sayfalık raporunda, çiftin ceza davaları ve savcılık soruşturmaların olup olmadığı detaylarına da yer verdi.

Dilan Polat’ın UYAP üzerinde araştırılan savcılık soruşturmalarında 6 ayrı soruşturma davası ortaya çıktı.

Bu soruşturmalar arasında İstanbul ve Ankara’da olmak üzere toplam 3 ayrı ‘tehdit’ olayı, İstanbul Bakırköy’de bir adet “Bilişim Sistemindeki Verileri Bozma Yok etme, Erişilmez Kılma, Sisteme Veri Yerleştirme vb”, İzmir’de bir adet “Kişisel Verileri, Hukuka Aykırı Olarak Ele Geçirmek veya Yaymak” ve Batman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “Güveni Kötüye Kullanma” konusu görülmüş.

Dilan Polat hakkında 2014 ile 2022 yılları arasında başlatılan tüm bu soruşturmalar takipsizlikle sonuçlanmış

ENGİN POLAT’IN 5 SUÇ KAYDI

Engin Polat’ın UYAP üzerinde yapılan incelemelerde, 3’ü mahkemede 2'si savcılıkta 5 ayrı kaydı çıktı. Engin Polat, İstanbul 7. Asliye Ceza Mahkemesi’nde “Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma” suçundan 2018 yılında ceza almış.

2006 yılında ‘basit yaralama’ suçundan Anadolu 2. Çocuk Mahkemesi’nde bir davası devam ediyor. Yine aynı dosyadan ‘tehdit’ davası devam eden Engin Polat hakkında 2020’de yapılan ‘tehdit’ şikayetiyle ilgili takipsizlik kararı çıkmış.

Engin Polat ile ilgili 2018’de ‘alkol veya uyuşturucu maddenin etkisi altındayken araç kullanma “ suçlamasıyla savcılık tarafından dava açılmış.

Dilan Polat ve kardeşi cezaevinde: 'Sosyetik hırsız' kavgası!

 

Polat çiftini ele veren telefon: Müsait olduğumuzda geleceğiz Savcı Bey!

 

Dilan-Engin Polat'tan sonra şimdi de Şulemsi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)