BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPlacebo'nun solistine, "Başbakan'a hakaretten" soruşturma----

Placebo'nun solistine, "Başbakan'a hakaretten" soruşturma

Placebo'nun solistine, Başbakan'a hakaretten soruşturma
18 Temmuz 2023 - 20:30 www.finansgundem.com

Müzik grubu Placebo'nun solistliğini yapan Brian Molko hakkında, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni'ye hakaret ettiği gerekçesi ile soruşturma başlatıldı

İngiliz müzik grubu Placebo'nun solisti Brian Molko'ya, Torino'daki konseri sırasında İtalya Başbakanı Giorgia Meloni'ye hakaret ettiği gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.

İtalyan basınında yer alan haberlerde, Placebo'nun 11 Temmuz'da Torino kenti yakınlarındaki Stupinigi'deki bir müzik festivali çerçevesinde verdiği konser sırasında solist Molko'nun, Meloni'ye yönelik sözlerine ilişkin adli işlem başlatıldığı duyuruldu.

"DEVLET KURUMLARINI AŞAĞILAMA VE BAŞBAKAN'A HAKARET ETMEK"

Buna göre, 41 yaşındaki solist Molko hakkında Torino Cumhuriyet Başsavcılığınca devlet kurumlarını aşağılamaktan ve Başbakan'a hakaret etmekten soruşturma açıldı.

MELONİ HAKKINDA, "IRKÇI, FAŞİST VE NAZİ" İFADELERİ KULLANILMIŞTI

Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği konser sırasında Molko'nun, Meloni için "ırkçı, faşist ve Nazi" gibi sözlerin yanı sıra bazı hakaret içeren ifadeler kullandığı, konserde güvenliği sağlayan İtalyan Jandarması'nın da durumu savcılığa rapor ettiği bildirildi.

Molko'ya dava açılması ve suçlu bulunması durumunda bin ile 5 bin euro arasında değişen bir para cezası alabileceği basına yansıdı.

Meloni'den Elon Musk paylaşımı

 

İtalya'dan Meloni-Erdoğan görüşmesine ilişkin açıklama

 

Meloni Ukrayna'da: Yalnız değilsiniz

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)