BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPKK şehir eşkıyalığına başladı----

PKK şehir eşkıyalığına başladı

PKK şehir eşkıyalığına başladı
08 Ekim 2013 - 12:15 www.finansgundem.com

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde PKK'nın sözde asayiş birimleri dün akşam, yol kesip, kimlik kontrolü yaptı

PKK'nın sözde asayiş birimleri, dün gece Cizre'de Dörtyol Kavşağı, Nusaybin Caddesi, Otogor Yolu'nu keserek, yoldan geçen araçlarda kimlik kontrolü yaptı. Karayollarında lastik yakarak barikat kuran göstericiler, kendilerine müdahale eden güvenlik güçlerine de, ses bombalı, hava fişekli ve molotof kokteylli saldırıda bulundu. Polisin tazyikli su ve gaz bombalarıyla karşılık vermesi üzerine ortalık bir anda savaş alanına döndü.
Polisin akrep ve TOMA gibi zırhlı araçları, göstericilerin attığı ses bombaları, molotof kokteyli ve hava fişekler nedeniyle bir anda alevler arasında kaldı. Göstericiler ile polis arasında çatışmalar devam ederken, çok sayıda silah sesi geldi. Ancak silahların kim tarafından ateş edildiği ise öğrenilemedi. BDP'li Cizre Belediyesi'ne bağlı itfaiye araçları da olaylar boyunca güvenlik güçlerinin zırhlı araçlarına su taşıyarak destek verdi.
Olaylar nedeniyle esnaf da kepenk kapatmak zorunda kaldı. Çevrede bulunan çok sayıda vatandaş da atılan gaz bombalarından olumsuz etkilendiği görüldü. Güvenlik güçleri ile göstericiler arasındaki çatışmalar, gece yarısına kadar devam etti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)