BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPKK köylüleri tehdit etti----

PKK köylüleri tehdit etti

PKK köylüleri tehdit etti
23 Nisan 2013 - 19:53 www.finansgundem.com

PKK, odun kömürü işletmeciliği yapan köylüleri toplayıp bu işi yapmamaları için tehdit etti

Mardin Valiliği, Mazıdağı İlçesi’ne bağlı Yukarıocaklı Köyü’ne gelen bir grup silahlı PKK’lının odun kömürü işletmeciliği yapan köylüleri toplayıp, bu işi yapmamaları konusunda tehdit ettikten kaçtıklarını açıkladı.
Mardin Valisi Turhan Ayvaz, Mazıdağı İlçesi’ne bağlı Yukarıocaklı Köyü’ne silahlı, teçhizatlı ve sırt çantalı PKK’lı grubunun geldiği ihbarı üzerine operasyon başlatıldığını açıkladı.
Ayvaz’ın yazılı açıklamasında, bölücü terör örgütü mensuplarının geldiği bilgisi üzerine jandarma özel harekat timleri köye operasyon yaptığını, ancak PKK’lıların köyden ayrıldığı belirtildi. Terör örgütü mensuplarının köyde olduğu süre içerisinde odun kömürü ile uğraşan vatandaşları toplayarak, odun kömürü işi yapmamaları konusunda uyarıldıkları, aksi takdirde cezalandırılacaklarına yönelik tehdit edildikleri ifade edilerek, "Olayla ilgili soruşturma başlatılarak, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanmasına yönelik operasyonlara kararlılıkla devam edilecek" denildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)